Witaj na naszym BLOGU

Pasta jako dip
ZeroWaste
Joanna

Pasta jako dip

Pasta jako dip? Pasta jako dip? Oczywiście!!! rozcieńcz pastę ( na foto nasza pasta z jarmużu- dostępna wkrótce) dobrą oliwą i odrobiną wody. Upiecz kalafiora

Czytaj więcej »
Szpinak
Przyjemność jedzenia
Joanna

Zielono mi!

Zielono mi! Zielono mi! Zielono mi w kuchni i w ogrodzie. Pamiętam, że nie zawsze zielony kolor robił na mnie tak duże wrażenie…. w kuchni.

Czytaj więcej »
Owsianka
Świadome odżywianie
Joanna

Owsianka

Owsianka na dobry początek dnia Owsianka Owsianka to popularne danie śniadaniowe. Także sportowców. Jest łatwa w przygotowaniu, codziennie może smakować inaczej, w zależności od tego,

Czytaj więcej »
Przepisy
Joanna

Gołąbki

Gołąbki Gołąbki nie są trudne do zrobienia, raczej są trochę pracochłonne. Jak się okazuje nie muszą być przygotowane z mięsem. Co więcej, wielu osobom, które

Czytaj więcej »